Syrië eerst staatsgeheim nu in de doofpot

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor doofpotaffaire syrië

Na veel moeilijke vragen te hebben gehad van CDA lid Pieter Omtzigt en Helvertover welke wapens en hoe de terroristen eigenlijk gefinancierd zijn en of het nog steeds doorging ( de financiering) na 2015!

Nederland doneerde sinds 2015 uitrusting (o.a. 313 voertuigen) aan gewapende groepen in Syrie.
De overdrachtsbewijzen zijn staatgeheim.
Het onderzoek ernaar is nu ook geheim verklaard.
Ik wil kunnen controleren wat de regering gedaan heeft. Daarom deze vragen aan Blok en Rutte: pic.twitter.com/G0NNScKu0W (Omtzigt)

Besloten minister Kaag en Blok, afgelopen vrijdag er maar een brief aan te wagen en ruiterlijk toe te geven dat de oorlog in Syrië verloren is en denken zo er mee weg te komen, dat de hele oorlog, die meer dan zeven jaar duurde en waar honderdduizenden burgers en soldaten het leven lieten, om tegen deze westerse gesponsorde terroristen te vechten ( meer dan 70 miljoen is er door de Nederlandse belastingbetaler aan gespendeerd, vergeet niet het geld is NIET  van de overheid, maar van de burgers, zo werkt het in een democratie), dan hebben zij dat mis!

Syrië en haar burgers, activisten en journalisten, zullen deze regeringen en bewindspersonen geen rust gunnen en hen het vooral niet laten vergeten, dat zulke misdaden, in naam van het westen gepleegd zijn, daar kun je en mag je niet zomaar mee wegkomen. Afrikaanse landen (hun leiders) zouden allang bij het ICC aangeklaagd worden. Dus dat zou ook moeten gelden voor Premier Rutte, de VVD, PvdA’r Bert Koenders, Hennis-Plaeschaert – VVD, Diederik Samson PvdA, zij waren het, die toestemming verleende voor bombardementen, doorsluizen van wapens via Schiphol en het sponsoren van het terroristenclubjes zoals de Witte Helmen!

Eigenlijk is het best schokkend wat er in de brief staat, al is het (zoals veel politieke brieven) verder een nietszeggende brief.

Op de eerste bladzijde staat al te lezen; Nederland heeft (in zeven jaar) ZEVENTIG MILJOEN  zogenaamde stabilisatiekosten uitgegeven, bedoeld wordt geld voor wapens, F-16 Missie ( om burgers te bombarderen en vooral veel soldaten van het Syrische Leger uit te schakelen, want zo is het wel), ondersteuning van terroristische groepen zoals Al-Queda, Al-Nusra en natuurlijk ISIS, ook de Witte Helmen zijn onderdeel van Al-Queda en Al-Nusra, zoals vele malen bewezen is door getuigenissen van Syrische burgers en soldaten!

Het kabinet heeft de kamer op de hoogte gesteld van haar uitgaven aan het NLA (Non-Lethal-Assistance) programma, wat eigenlijk weer ondersteuning van terroristische activiteiten is:

NON-LETHAL-ASSISTANCE steun aan Syrische rebellen, leuk geformuleerd, maar wie zijn de Syrische Rebellen? Vanaf 2016 duidelijk HTS (Tahrir-as-Sham) de grootste, zo niet de enigste militie in Idlib, werkt samen met IS. Alle steden die bevrijd zijn door het Syrische leger, d.w.z., Aleppo, Ghouta en  Dara’a waren  sinds 2015 in handen van IS, alle groepen (bijna) waren overgelopen naar IS (of ISIS), duidelijk wordt dat uit het verhaal van de overgelopen terrorist in Dara’a! 

Interview met een ISIS commandant in het dal van Yarmouk, Syrië

Over de witte helmen hoeven we niets meer uit leggen, dat is al jaren bekend, een goede vraag zou zijn of het hoofdkantoor nog in Amsterdam is? Het verhaaltje over geen fondsen meer ontvangen kan zo in het 1001 nacht sprookjesboek! Want ze krijgen (contractueel) nog 188.636 euro uitbetaald (contract loopt tot December 2019) schande een grote schande, ze lachen zich een ongeluk die terroristen, genoemd de Witte Helmen, kun je leuke dingen mee doen, ook een mooi nieuw leven opbouwen in Nederland of liever het land van de “open deuren” Duitsland!

Ook leuk geformuleerd er is geen vooruitzicht op duurzame vrede met de rebellen, ja hoor de rebellen (terroristen) zijn of dood, of verslagen en allang in Europa, veel zitten ook in vluchtelingenkampen in Jordanië en Libanon, veel burgers die geleden hebben onder deze terroristen gaan terug naar Syrië, zoals ik gezien heb afgelopen juli bij de grensovergang Libanon-Syrië.

Veel van de “rebellen” zitten nu in Europa en zoals we kunnen meemaken en wij al voorspeld hadden, zijn er dagelijks steekpartijen, onrust, m.n. in Duitsland (die heeft tenslotte de deur voor iedereen geopend), dat krijg je als je terroristen ondersteunt en de landen in het midden-oosten onbewoonbaar maakt en uitlokt tot een bijna wereldoorlog.

https://ria.ru/aurora/flv/file.aspx?ID=93798053&type=mp3

Lees dit artikel wat ik geschreven heb nog maar eens door en de Nederlandse bevolking maar meer betalen voor zorg, onderwijs en weet ik allemaal niet wat, terwijl de terroristische groeperingen zoals de Witten Helmen, riant leven.

Syrië is nu “staatsgeheim” in Nederland

Staatsgeheim? Ik noem het liever “publiekelijk geheim”, we weten immers wie de zogenaamde rebellen zijn en waar het geld echt naar toe ging!

(deel) Kamer brief:
Nederland zet zich wereldwijd in voor vrede, veiligheid en internationale rechtsorde. Met de stabilisatieprogramma’s die Nederland heeft gefinancierd en uitgevoerd in Syrië werd getracht de effecten van de oorlog op de burgers te verkleinen en de instabiliteit in het land te verminderen. Daarbij zijn zowel de grondoorzaken als de effecten van instabiliteit aangepakt. Sinds de start van het conflict is het grootste deel van het stabilisatieprogramma besteed aan non lethal assistance voor de gematigde gewapende oppositie (EUR 25 miljoen), AJACS (EUR 14,8 miljoen) en de White Helmets (EUR 12,5 miljoen). De projecten begonnen op verschillende momenten en werden door een groep gelijkgezinde donoren gesteund en uitgevoerd die dezelfde doelen als Nederland nastreefden.

Het is gewoon om beroerd van te worden, zoveel geld naar terroristen, de Witte Helmen alleen al 12,5 miljoen. De zorgkosten kunnen weer verhoogd worden, de pensioenen ingekort en huren duurder, zo nemen ze geld af van de burgers en verdelen de totale inkomsten volgens de BV Nederland, waaronder het steunen van terroristen in binnen en buitenland (want er zijn veel terroristische elementen in Nederland als vluchteling, immers als je tegen Assad was, ben je goed en ben je voor, dan ben je een terrorist)

Nederland heeft op het verkeerde paard gewed, de VS, zeggen ze met “dure en ingewikkelde” woorden, de VS die vandaag aankondigde niet meer mee te doen met het ICC, gelukkig maar, er zou een nieuw tribunaal opgericht moeten worden, waar politici uit het westen, die meegedaan hebben met het ondersteunen van terroristische groepen zoals Al-Queda, Tahrir-as-Sham, Al-Nusra, Nur al -Denki, ISIS e.v.a., berecht moeten gaan worden, ik denk dat het erg druk gaat worden voor het tribunaal!

 

Bron: Kamerbrief BUZA, Freesuriyah, Twitter

 

 

 

 

Loading

One thought on “Syrië eerst staatsgeheim nu in de doofpot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *