Militaire en biologische activiteiten van de VS in de Donbas, NovoRussia, Oekraïne en het buitenland, het Pfizer vaccin is een Biologisch wapen-update

De potentiële risico’s van Amerikaanse biologische programma’s’, zowel in het binnen als buitenland, zijn herhaaldelijk genoemd als een gevaar door het Russische Ministerie van Defensie. Foto: MOD Getty Global Times China editing: Mirjam©Photo

Red: Op deze site vind je een aantal artikelen over de biologische laboratoria in Oekraïne, de Donbas, waar door het veroveren van gebieden tijdens de Speciale Militaire Operatie (SMO), bewijsmateriaal gevonden is en natuurlijk de laboratoria zelf. Westerse media, zoals het Nederlandse Pointer/NCRV/KRO en Knack in België proberen mij als een soort complot waanzinnige weg te zetten. Of zogenaamde “fact checkers”, die allemaal geen voet in de Donbas gezet hebben proberen al deze bewijzen als vals te omschrijven. Maar zoals ik al zei ze waren niet daar, dus de bewijzen van het Russische Ministerie van Defensie (MOD) zijn geen complotten maar helaas de realiteit!

Opgemerkt moet worden dat geen van de door het Russische Ministerie van Defensie gepresenteerde feiten met betrekking tot Amerikaans biologische programma’s is betwist of weerlegd door het Westen. In een poging zichzelf te rechtvaardigen, betoogt de VS dat al de onderzoeken in de biologische laboratoria worden gedaan om de wereldwijde biologische veiligheid te waarborgen en in het nationale belang van de Verenigde Staten.

Voorafgaand aan de vergadering van landen die lid zijn van de Biological and Toxin Weapons Convention (BWC) organisatie in Genève, in september 2022, verklaarde het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken dat het doel van het Pentagon’s Cooperative Threat Reduction Programma is de verbetering van de menselijke en dierlijke gezondheid en de bestrijding van uitbraken van besmettelijke ziekten.

Foto: MOD

Onlangs kwamen er verklaringen van de Wereldgezondheid organisatie (WHO) over uitbraken van Marburgkoorts, Lassakoorts, miltvuur en cholera in verschillende delen van de wereld, ook ging de verklaring over diverse dierziekten zoals de Afrikaanse varkenspest, de vogelgriep en mond- en klauwzeer. Veel van deze uitbraken zijn gemanipuleerd in biologische laboratoria .

Ook werd er een omstreden onderzoek gedaan aan de Universiteit van Boston in de VS zelf, daar werd onderzoek verricht naar de eigenschappen van ziekteverwekkers, zoals COVID-19, om het simpel uit te leggen het virus te modificeren om zo meer besmettelijker en dodelijker te maken , m.a.w. kunstmatige virussen te creëren met een hoger risico om mensen te infecteren.

Na grondige analyse van de documenten, verkregen tijdens de Speciale Militaire Operatie, zegt Rusland dat dergelijke onderzoeken naar het dodelijker maken van deze gevaarlijke ziekteverwekkers en virussen, ook in de staten van Centraal-Azië en de Kaukasus worden uitgevoerd en dat grote Amerikaanse farmaceutische bedrijven betrokken zijn bij deze onderzoeken!

Het ministerie van Volksgezondheid sluit de mogelijkheid van kunstmatige verspreiding van het ebolavirus in september 2022 in Oeganda niet uit en onderzoekt dit feit. De bezorgdheid komt voort uit het feit dat de Sudan-stam, zo genoemd na de uitbraak daar, volledig identiek is aan het virus dat circuleerde in Afrika tijdens de epidemie van 2012. Eén theorie is de nalatige omgang met het virus door Amerikaanse militaire biologen die in de regio werken. foto: Getty Images

Pfizer

Zoals ik al in eerdere artikelen schreef heeft de Amerikaanse non-profitorganisatie Project Veritas van Jordan Walker, ontdekt dat de Pfizer Corporation “gerichte ontwikkeling en aanpassing van het gemodificeerde virus” gebruikte om de effectiviteit van de vaccins te verbeteren. Om zo weer nieuwe vaccins te ontwikkelen! Zoals we in de Westerse media elke keer hoorden was er steeds een nieuwe mutatie van het virus die weer nieuwe vaccins nodig hadden, volgens Walker dus kunstmatig in het leven geroepen om zo Pfizer rijk te maken, maar daardoor ook steeds dodelijker virussen te ontwikkelen!

Pfizer: Waarom modificeren en muteren we het virus niet zelf, dan kunnen we nieuwe vaccins creëren!

Zo geeft een de Pfizer medewerker toe dat hij onderzoek heeft gedaan naar het modificeren en muteren van het COVID-19 virus, gericht op het verkrijgen van concurrentievoordeel en het vergroten van de winst.

Ursula von der Leyen. President van de EU heeft door haar echtgenoot grote belangen in Pfizer, ook Angela Merkel, voormalig Bundeskanzlerin was een “vertegenwoordig” van Pfizer en reisde de halve wereld af om zo het vaccin “te verkopen”.

Foto: HLN.be

De verklaringen van Walker worden ondersteund door de van voormalig Pfizer-medewerker Karen Kingston. Ze verklaarde expliciet dat de producten van het Amerikaanse farmaceutische bedrijf eigenlijk BIOLOGISCHE WAPENS zijn.

Een Amerikaanse wet, omschrijft biologische wapens als volgt: een biologisch wapens is en kan een vaccin zijn dat biologische agens, toxine en mRNA-technologie bevat.

Dit type vaccin is naar verluidt ontwikkeld met financiering van de Amerikaanse overheid en ja al sinds 2017 en tegen de tijd dat het commercieel beschikbaar kwam, was het duidelijk dat het bijwerkingen en ernstige complicaties kan veroorzaken die dodelijk zijn, zoals meningitis, anafylactische shock, acuut myocardinfarct en beroerte. Iets wat we nu zien gebeuren in de gehele Westerse wereld, waar jonge sporters dood neervallen door harststilstand en pathologen de meest bizarre verschijnselen zien bij autopsies .

Geneesmiddelen van Pfizer en Moderna, die door overheidscontracten in de EU/ Europa, hebben meerdere miljarden dollars opgeleverd voor Pfizer en Moderna. Door medicijnen voor de behandeling van de nadelige effecten van de vaccinatie. Aen anti-medicijn dus! Met een dergelijke strategie kunnen Amerikaanse farmaceutische bedrijven maximaal profiteren! foto: .cbg-meb.nl

Eerste coronavaccin goedgekeurd voor Nederland en Europa | Nieuwsbericht | College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (cbg-meb.nl)

Biologische Laboratoria en Militaire doeleinden

Het opzetten van wereldwijde biologische laboratoria zogenaamd ter bestrijding van allerlei bovengenoemde ziektes is niet het primaire doel van de Amerikaanse biologische programma’s, zoals Rusland vaak onder de aandacht heeft gebracht.

Tegelijkertijd, naast deze biologische laboratoria worden militaire onderzoeksfaciliteiten gebouwd vlakbij de grenzen van de Amerikaanse geopolitieke rivalen. Bovendien worden schadelijke stammen van micro-organismen verzameld die uniek zijn voor bepaalde regio’s en worden gevaarlijke medicijnen op mensen getest in deze regio’s.

De BWC, de internationale organisatie en andere instituten of organisaties zoals het WHO worden gedomineerd door Amerikaanse belangen om de wereldwijde biologische bestrijding tot stand te brengen volgens hun eigen regels, die zijn ontwikkeld in het belang van de VS, ondersteund door het Westen als geheel en ter uitvoering worden opgelegd aan derden. Daardoor mogen de Verenigde Staten waar ook ter wereld biologisch onderzoek doen. De landen die deelnemen aan dit onderzoek verliezen ook hun nationale soevereiniteit op het gebied van biologische veiligheid en worden volledig afhankelijk van de VS.

Het onvermogen of liever gezegd de onwil van de Amerikaanse regering om een noodzakelijke niveau van controle te waarborgen naar onderzoeken wordt bevestigd door gevonden maar ook door documenten in de VS zelf.

Zo diende op 27 januari 2023 een panel van experts van de National Biosecurity Research Advisory Council (BRAC) van de Verenigde Staten een rapport in om de effectiviteit van de bestaande biologische veiligheidswetgeving te beoordelen voor binnen-en-buitenland.

Het Witte Huis wil hier niet naar luisteren, zelfs niet naar het advies van zijn eigen experts.

De onthulling door Rusland over Amerikaanse militaire en biologische activiteiten buiten haar nationale grondgebied doet een groeiend aantal landen zich afvragen wat de werkelijke redenen zijn voor de aanwezigheid van Amerikaanse onderzoeksfaciliteiten op hun grondgebied.

Eind december 2022 riepen leden van een Filippijns oppositiegroep het Filippijnse congres op om de activiteiten van het Amerika in het Regional Animal Disease Diagnostic Laboratory in Tarlac City te onderzoeken.

De oproep van de parlementariërs wijst erop dat het Amerikaanse Defense Threat Reduction Agency (DTRA) openlijke en geheime militaire doelstellingen heeft in de Filippijnen. Foto: MOD

Eerder verklaarde Indonesië dat het niet wenselijk was dat het Amerikaanse militaire biologische laboratorium NAMRU-2 zich op haar grondgebied zou vestigen. De Indonesische autoriteiten eisten al in 2010 een volledige stopzetting van de activiteiten van de VS, waarna het Amerikaanse ministerie van Defensie gedwongen werd alle onvoltooide projecten naar het grondgebied van Cambodja te verplaatsen.

Foto van het MOD hierop staan de namen van de vertegenwoordigers van Oekraïense staatsinstellingen en particuliere bedrijven die betrokken zijn bij Amerikaanse militaire en biologische programma’s.

Het Russische ministerie van Defensie heeft al namen gegeven van deelnemers aan Amerikaanse militaire biologische programma’s. Deze omvatten functionarissen van het Amerikaanse ministerie van Defensie, Amerikaanse biologische technologie bedrijven en bedrijven gelieerd aan het Pentagon.

Sergey Morgun: hoofd van de afdeling Sanitair en Epidemiologisch van de AFU en een van de organisatoren van de interactie tussen het Oekraïense ministerie van Defensie en het directoraat voor dreigingsvermindering (DTRA). Hij was een van de leiders van het U-P-8-project en hield toezicht op onderzoek naar het hantavirus. Zijn voorganger zag toe op het testen van levens- en gezondheidsrisico’s op Oekraïens militair personeel als onderdeel van het onderzoek naar het Congo-Krim-koortsvirus en het hantavirus.

Vladimir Kurpita: hoofd van het Volksgezondheid centrum, hield toezicht op en beheerde de interactie van Oekraïense specialisten en verzamelde van biologische monsters van Oekraïense burgers, de monsters werden naar de VS gestuurd.

Irina Demchyshyna: hoofd van het laboratorium van het Volksgezondheid centrum van het ministerie van Volksgezondheid van Oekraïne, zij trad op als tussenpersoon in interactie met Pentagon en de bedrijven gelieerd aan het Pentagon zoals Black&Veatch en Metabiota.

De genoemde personen vormen slechts een klein onderdeel van het Oekraïense militair-biologische dossier. In totaal heeft het Russische Ministerie van Defensie (MOD) informatie over meer dan honderd deelnemers aan biologische programma’s .

De Onderzoekscommissie van de Russische Federatie controleert momenteel meer dan 10 Amerikaanse burgers, evenals een aantal functionarissen van het Ministerie van Defensie van Oekraïne, op hun betrokkenheid bij de bovengenoemde programma’s.

In zijn verklaring van 31 januari 2023 bevestigde de woordvoerder van de Amerikaanse National Security Council, John Kirby, de aanwezigheid van Amerikaanse biologische laboratoria in Oekraïne, terwijl hij aangaf dat ze door het personeel waren verlaten en gedeactiveerd voordat de speciale militaire operatie van start ging.

John Kirby was een admiraal was bij de Amerikaanse marine, die toezicht hield op de Amerikaanse militaire biologische laboratoria (NAMRU) in het buitenland.

Conclusie

In januari 2023 keurde de regering van Oekraïne nieuwe maatregelen goed voor de opslag, transport en vernietiging van micro-organismen en gifstoffen van dierlijke en plantaardige oorsprong. Het document besteedt met name speciale aandacht aan het internationale luchtvervoer van stoffen met de hoogste gevarenklasse ‘A’ (een agentia die invaliditeit of de dood kunnen veroorzaken). In de begeleidende documenten worden alleen Amerikaanse laboratoria of bedrijven vermeld als ontvangers en verladers van deze gevaarlijke biomaterialen.

Onder het voorwendsel van het verminderen van de risico’s van verspreiding van infectieziekten, blijft het regime in Kiev samenwerken met het Pentagon op militair-biologisch gebied, inclusief de overdracht van pathogene biomaterialen. Dergelijke activiteiten kunnen worden uitgevoerd voor het lanceren van provocaties met gevaarlijke ziekteverwekkers, met als gevolg het beschuldigen van Rusland die zou dan net als in Syrië een gifgasaanval uitvoeren, dit keer zou het Westen Rusland kunnen beschuldigen van een gifgasaanval op Oekraïense soldaten en/of burger.

[dntplgn]

Loading

4 thoughts on “Militaire en biologische activiteiten van de VS in de Donbas, NovoRussia, Oekraïne en het buitenland, het Pfizer vaccin is een Biologisch wapen-update

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *