Documenten over militaire en biologische activiteiten van de VS gevonden in Luhansk tijdens de verovering van het Russische leger deel 2 – namen en feiten van verantwoordelijken

Red: Dit artikel is een vervolg en deel 2 – het laatste deel over de bevindingen van het Russische leger tijdens de bevrijding van dorpen en steden in de Donbas, die bevrijd zijn door de Speciale Militaire Operatie (SMO).

In het vorige artikel heb ik beschreven hoe het Russische Ministerie van Defensie herhaaldelijk heeft gewaarschuwd over “programma’s voor twee doeleinden” deze programma’s worden getest door de VS en haar bondgenoten (EU) buiten hun nationale grondgebied. Over manipulatie van het COVID-19 virus en andere ziekteverwerkers zoals HIV en medische experimenten ter bestrijding van leukemie, psychische stoornissen, neurologische aandoeningen, epilepsie en andere gevaarlijke ziekten, op Oekraïense burgers en soldaten. In dit laatste deel, de verantwoordelijken voor deze tests en feiten.

Het Russische ministerie van Defensie heeft eerder al de namen genoemd van verschillende organisaties en hoog geplaatste personen die aan de militaire en biologische programma’s, waaronder die van de vertegenwoordigers van de Amerikaanse Democratische Partij, medewerkers van het Amerikaanse militaire departement en het Pentagon.

Nieuwe rapporten hebben ons geleid tot nieuwe informatie over sleutelpersonen die betrokken zijn bij de zogenaamde Oekraïense projecten die tot nu toe in de schaduw bleven.

Briefing over de 9e conferentie over biologische en toxinewapens Rusland onthult de namen van Amerikanen die nauw betrokken zijn bij het militair-biologische programma van Oekraïne – FREESURIYAH

Hunter Biden zoon van huidig president van de VS Joe Biden

Allemaal profiteren ze op de een of andere manier van de biologische projecten van het Pentagon en zijn ze verbonden met de Democratische Partij van de VS, wiens leiders fungeren als de meesterbreinen van militair-biologisch onderzoek en de bedenkers van geheime witwaspraktijken ten voordele van een kleine kring van Amerikaanse elites.

Foto: Daily mail.com

Deze sleutelfiguren zijn (zie eerste foto):

  • Karen Saylors, CEO van Labyrinth Global Health en ex-directeur van Metabiota’s programma’s in Centraal-Afrika. Sinds 2016 werkt Saylors in Oekraïne als leidend adviseur bij het UP-10-project, dat zich toelegt op het bestuderen van manieren om Afrikaanse varkenspest te verspreiden.
  • Colleen B. Jonsson, een medewerker van de Universiteit van Tennessee, directeur van het Instituut voor de Studie van Host-Pathogen Systems. Ze observeerde het UP-8-project, gewijd aan het bestuderen van de mogelijkheden van de veroorzaker van de Krim-Congo-koorts in Oekraïne. Jonsson beheerde de selectie van biologische monsters van Oekraïens personeel, zorgde voor de samenwerking tussen de contractschrijvers in de VS en het Centrum voor Volksgezondheid van het Ministerie van Volksgezondheid van Oekraïne.
  • Lewis Von Thaer, president en CEO van het bedrijf Battelle, een belangrijke aannemer van het Pentagon en het Amerikaanse ministerie van Energie. Sinds 2003 is het bedrijf verantwoordelijk voor het organiseren van onderzoeksprojecten in Oekraïne met betrekking tot zoönotische infecties.
  • En andere personen die betrokken zijn bij de Oekraïense projecten, zoals te zien op bovenstaande foto. Het verkregen materiaal zal worden voorgelegd aan een Onderzoekscommissie en er zullen maatregelen genomen worden om de schuldigen voor een rechter te brengen.

De Speciale Militaire Operatie van het Russische ministerie van Defensie heeft geleid tot het stopzetten van de militaire biologische programma’s in Oekraïne. Daardoor is het Pentagon actief bezig met het verplaatsen van het personeel en inventaris van de laboratoria en studies die nog niet voltooid zijn binnen de Oekraïense projecten, naar landen in Centraal-Azië en Oost-Europa. Tegelijkertijd wordt de samenwerking met landen in Afrika en Azië-Pacific – Kenia, Singapore en Thailand – actief verbeterd.

Onder druk van de internationale gemeenschap veranderde Washington zijn tactiek in het organiseren van haar militaire biologische onderzoeksactiviteiten, waarbij onderzoeken nu worden overgedragen aan Amerikaanse ministeries en niet meer aan particuliere bedrijven zoals Metabiota, maar naar ministeries zoals: het ministerie van Volksgezondheid, het ministerie van Energie en het Agentschap voor Internationale Ontwikkeling. Hierdoor kunnen de Amerikaanse autoriteiten kritiek op internationale podia vermijden.

Na de stop van de militaire biologische activiteiten in Oekraïne, verhuisde de Verenigde Staten de experimenten en onderzoeken van chemische en farmacologische ondernemingen, naar Polen en de Baltische staten, de apparatuur uit Oekraïne is daar naartoe gestuurd.

De financiering, opgelegd door het collectieve Westen, zorgt ervoor dat de post-Sovjetlanden de ware aard van deze laboratoria verbergen. De Europese Unie promoot actief het initiatief om een netwerk van centra op het gebied van nucleaire, biologische en chemische bescherming op te zetten, dat voorziet in de plaatsing van door de EU gefinancierde biologische laboratoria op het grondgebied van de voormalige Sovjet-Unie. De potentiële partners wordt ten zeerste aanbevolen ” geen reclame te maken voor dit initiatief vanwege de extreme gevoeligheid van de Russische Federatie“.

Ook wordt benadrukt dat de Centraal-Aziatische landen “reeds profiteren van technische samenwerking met de Europese Unie”

In 2022 startten de VS, Canada en EU-landen programma’s om de Oekraïense professionals, die eerder betrokken waren geweest bij militaire biologische onderzoeken, in dienst te nemen en naar westerse landen te verhuizen. Het zijn voornamelijk bezorgde ex-employees en burgers, die de Russische autoriteiten getuigenissen geven over de illegale activiteiten die in strijd zijn met internationale verplichtingen.

Geschiedenis van de Biologische Laboratoria van de VS

Sinds de jaren 1950 werden biologische laboratoria opgericht in Afrika, Midden- en Zuid-Amerika, evenals in Zuidoost-Azië, met de belangrijkste rol van de Amerikaanse marine. Hun belangrijkste doel was om monsters te nemen van veroorzakers van zeer gevaarlijke infecties en om de sterfelijkheid onder de lokale bevolking te bepalen.

De gebieden waar deze laboratoria zich bevonden, waren getuige van een verslechtering van de epidemische situatie met betrekking tot zeer gevaarlijke infecties, net als nu. Nieuwe ziekten braken uit, die zeer ongebruikelijk waren voor deze regio’s. Eén van de voorbeelden is het uitbreken van Rift Valley koorts in 1977 in Caïro, waar de U.S. Naval Medical Research Unit Three (drie) was gevestigd. Natuurlijk had dit laboratorium met dit virus geëxperimenteerd.

De gebieden waar deze laboratoria zich bevonden, waren getuige van een verslechtering van de epidemische situatie met betrekking tot zeer gevaarlijke infecties, net als nu. Nieuwe ziekten braken uit, die zeer ongebruikelijk waren voor deze regio’s. Een van de voorbeelden is het uitbreken van Rift Valley koorts in 1977 in Caïro, waar de U.S. Naval Medical Research Unit Three was gevestigd. Natuurlijk had dit laboratorium met dit virus geëxperimenteerd.

Een hele reeks bewijzen onthulde de kunstmatige aard van deze uitbraak en de betrokkenheid van het Amerikaanse laboratorium.

Foto: Naval Medical Research Unit Three – Wikipedia

Deze ziekte was eerder alleen ten zuiden van de Sahara geregistreerd, maar dook plotseling op in Egypte en besmette tegelijkertijd 18.000 mensen. Nadere analyse van de bij de bevolking genomen monsters toonde aan dat het totale aantal besmette mensen rond de 2.000.000 lag.

Enkele maanden voordat de epidemie begon, was het personeel al gevaccineerd tegen de Rift Valley koorts, hoewel er geen meldingen waren van een uitbraak van deze infectie in die regio, terwijl het in de endemische gebieden van Afrika verliep als een lichte griep- zoals ziekte die geen menselijke dood veroorzaakte.

Conclusie

De onthullingen over de Amerikaanse en EU gesponsorde militaire biologische programma’s in Oekraïne door de Russische Federatie heeft een brede publieke reactie gekregen. In de landen van de voormalige Sovjet-Unie werden massademonstraties gehouden tegen de activiteiten van de door de VS gefinancierde laboratoria. Niet-gouvernementele organisaties van de Euraziatische Economische Unie hebben een resolutie aangenomen tegen de door het Pentagon gefinancierde biologische laboratoria, die uiteindelijk ook tot doel hebben om biologische wapens te maken.

In de Verenigde Staten zelf werden verschillende onderzoeken ingesteld. De Amerikaanse wetshandhaving heeft aandacht besteed aan de onderwerpen die verband houden met het omkopen van werknemers van sociale netwerken en sociale media tijdens het uitzenden van de oorzaak van de nieuwe coronavirusinfectie, evenals het manipuleren van de publieke opinie over de Amerikaanse vaccins tegen COVID-19 in opdracht van biotechnologisch en farmaceutisch bedrijven.

Lobbyen voor de belangen van grote farmaceutische bedrijven door de Amerikaanse overheid is een gangbare praktijk, ook in Europa denk maar Pfizer, Ursula von der Leyen en Angela Merkel als haar vertegenwoordiger. In 2010 werd de exploitatie van een medisch biologisch centrum van de Amerikaanse marine in Jakarta stopgezet vanwege een ‘belangenconflict’ en verschillende schendingen.

De Amerikanen deden experimenten buitenom het overeengekomen onderzoeksprogramma, voerden ongeoorloofde experimenten uit en weigerden de Indonesische regering te informeren over de doeleinden van hun werk en de behaalde resultaten. Deze biomaterialen bleken te worden gebruikt ten voordele van het bedrijf Gilead, gelieerd aan het Pentagon, dat hun preparaten testte in Oekraïne en Georgië.

Gilead Sciences, Inc., is een Amerikaans biofarmaceutisch bedrijf met hoofdkantoor in Foster City, Californië, VS, dat geneesmiddelen onderzoekt, ontwikkelt en in de handel brengt. Het bedrijf richt zich voornamelijk op antivirale middelen die worden gebruikt bij de behandeling van HIV, hepatitis-B, hepatitis C, griep en COVID-19. In 2020 maakte het furore met remdesivir, het eerste medicijn dat door EMA en FDA werd goedgekeurd als behandeling tegen Covid-19.

Het Indonesische voorbeeld werd gevolgd door Maleisië: de regering van dat land besloot speciale controles in te stellen van de activiteiten van het door de VS gefinancierde biologische laboratorium.

Daarom nemen gelukkig de zorgen van de internationale gemeenschap met betrekking tot de activiteiten van de door het Pentagon gefinancierde Biologische laboratoria toe. De kwesties die door de Russische Federatie aan de orde zijn gesteld op internationale conferenties hebben de onwil van de VS onthuld om een inhoudelijke dialoog te voeren. Rusland vindt het buitengewoon belangrijk dat de feiten die de illegale militaire en biologische activiteiten betreft aan het licht te brengen en ertoe heeft geleid dat verschillende landen de mogelijke gevolgen van hun samenwerking met de VS op het gebied van bio veiligheid hebben overwogen en de noodzaak en grondgedachte van dit soort samenwerking opnieuw hebben bekeken.

RED: In veel Europese landen worden nu vragen gesteld over de COVID-19 vaccins en het blijkt dat deze helemaal niet veilig waren, zoals tegenstanders in het begin al dachten. Het zijn onbetrouwbare vaccins, die allerlei bijwerking oproepen, zoals we nu zien gebeuren in alle landen. Het is in feite een groot medisch experiment, sommigen noemen het de-populatie wat op de bevolking is losgelaten samen met een sociaal experiment door alle regeringen van m.n. Westerse landen en niet snel door de bevolking zal worden vergeten het heeft ons ellende gebracht de schuldigen zijn de Big Pharma, wetenschap en regeringen.

Volg mij op:

freesuriyah.eu

DEVEND.ONLINE

Sonja van den Ende (vk.com)

Twitter: sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

YouTube: sonja vandenende – YouTube

[dntplgn]

Loading

4 thoughts on “Documenten over militaire en biologische activiteiten van de VS gevonden in Luhansk tijdens de verovering van het Russische leger deel 2 – namen en feiten van verantwoordelijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *