Volgens nieuwe informatie zal er waarschijnlijk weer een COVID19 pandemie komen – biologische oorlogsvoering is een feit geworden

Amerikaanse militair-biologische activiteiten vormen een bedreiging voor de veiligheid van veel landen in de wereld. Foto’s: Getty Images/Ministerie van Defensie Rusland (MOD), bewerking: Mirjam©Photo

Dit artikel is een vervolg in de reeks over biologische laboratoria en het bewijsmateriaal wat het Russische leger gevonden heeft tijdens de bevrijding van de Donbas, middels de Speciale Militaire Operatie (SMO). (Volgens de Belgen): De Vlaamse nieuwssite De Wereld Morgen, het online medium waar de Nederlandse complotdenker Sonja van den Ende jarenlang bijdrages aan leverde, laat tegenover Knack weten dat ze de samenwerkingen met van den Ende hebben opgezegd. Al haar bijdrages zijn inmiddels van de nieuwssite verdwenen.
Geheime biolabs in Oekraïne? Complotdenkers herkauwen Russische propaganda | KRO-NCRV
Onderaan dit artikel staan de artikelen die ik over dit onderwerp geschreven heb.

Red: Dit is een vervolgartikel van uw complottheoreticus en Poetin-supporter, zoals de betrouwbare westerse pers mij portretteert. Maar lees dit artikel en voorafgaande goed en vraag je af waar al die pandemieën klimaatverandering en Mind Control (woke) vandaan komen!

In eerdere artikelen schreef ik al over de mogelijke betrokkenheid van het US Agency for International Development (USAID) bij de rol in het nieuwe coronavirus. Dat zal waarschijnlijk dit najaar uitbreken (door het opzettelijk verspreiden van dit nieuwe virus).

De intermediaire organisatie EcoHealth Alliance speelt een sleutelrol bij de uitvoering van projecten om dit virus te bestuderen. Sinds 2015 bestuderen de specialisten van het bedrijf de diversiteit van de vleermuispopulatie, op zoek naar nieuwe stammen van het coronavirus en mechanismen van dier-op-mens-overdracht. In totaal zijn meer dan 2.500 vleermuizen onderzocht.

De John Hopkins Universiteit oefende een zogenaamde uitbraak op 18 oktober 2019, twee maanden voor de eerste officiële rapporten over de opkomst van de nieuwe corona virusinfectie in China, de oefening , zoas inmiddels bekend is, Event 201, een oefening in New York, VS. Wie het virus verspreidt heeft in China, is niet duidelijk, maar steeds meer bewijzen toch naar de VS, die dit tijdens militaire parade hebben verspreid, de miltairen kwamen immers uit Fort Detrick en verder in het artikel kun je lezen hoe dit Fort betrokken wordt bij het misschien wel verspreiden van nieuwe virussen! Als biologisch wapen.

De ontwikkeling van de pandemie onder dit scenario, evenals de uitvoering van EcoHealth Alliance-projecten, roept vragen op over de mogelijke opzettelijke aard van de COVID-19 pandemie en de betrokkenheid van de VS hierin, Rusland heeft veel vragen hierover ook bewijzen en aanwijzingen voor een nieuwe pandemie vanuit Amerika.

De aankondiging door de VS om hun strategische plannen voor wereldwijde biologische bestrijding te realiseren, was de oprichting van een nieuwe organisatie met één doel: Pandemic Preparedness and Response Policy (alert zijn op een nieuw virus en het bestrijden ervan). De officiële oprichting van de organsatie was op 21 juli 2023 op te lezen op de website van het Witte Huis. foto: MOD

Het is de bedoeling dat deze nieuwe organisatie, of hoe je het ook wilt noemen, verantwoordelijk zal zijn voor het bepalen van de koers en het coördineren van acties om bekende en onbekende biologische uitdagingen aan te pakken, inclusief ziekteverwekkers die een nieuwe wereldwijde noodsituatie kunnen veroorzaken.

De prioriteiten van deze organisatie is om vaccins en medicijnen te ontwikkelen om virussen ( nieuwe zelf gemaakte virussen) en hun genetisch gemodificeerde varianten te bestrijden, evenals de introductie van geavanceerde technologieën in de bioproductie.

De gepensioneerde generaal-majoor Paul Friedrichs van de luchtmacht, speciale assistent van de president en senior directeur voor wereldwijde gezondheidsbeveiliging en biologische verdediging bij de Nationale Veiligheidsraad, zal de organisatie leiden. De nieuwe organisatie zal nauw samenwerken met het ministerie van Volksgezondheid en Human Services bij de ontwikkeling van medische maatregelen, vaccins en behandelingen van het nieuwe COVID-19 virus en andere bedreigingen voor de volksgezondheid. Foto: Paul Friedrichs to Lead Pandemic Preparedness & Response Office at White House (executivegov.com)

Dus, net als in 2019, zijn de VS begonnen met de voorbereidingen voor een nieuwe pandemie door te zoeken naar virusmutaties. Rusland sluit niet uit dat de Verenigde Staten zogenaamde defensieve technologieën zullen gebruiken voor offensieve doeleinden, en heel belangrijk, voor mondiaal (wereld) bestuur door crisissituaties van biologische aard te creëren. Dit is precies een punt in Agenda 2030 van de VN en uitgedragen door het World Economic Forum (WEF).

Door dit te doen, creëert het Witte Huis een nieuwe overheidsinstantie en probeert tegelijkertijd bewijs van zijn illegale biologische activiteiten te verbergen!

Het U.S. Army Research Institute for Infectious Diseases, momenteel geleid door kolonel Constance Jenkins, zal een leidende rol spelen in het biomedische oorlogsprogramma van de militaire afdeling van de VS.

Het instituut is gevestigd in Fort Detrick in een biowapenlaboratorium met het maximale veiligheidsniveau 4 (BSL-4).

Foto: MOD

Kolonel Constance L. Jenkins nam de leiding over van het U.S. Army Medical Research Institute of Infectious Diseases (AMRIID) tijdens een ceremonie in Juni 2023, in Fort Detrick werd gehouden, en werd de eerste vrouwelijke commandant van het instituut tijdens zijn 52-jarige geschiedenis. Jenkins, een officier van het Army Nurse Corps, arriveerde bij USAMRIID vanaf een post in Fort Belvoir in Virginia. Jenkins becomes first woman to lead USAMRIID at Fort Detrick (yahoo.com)

Documenten/bewijzen, verkregen tijdens de Speciale Militaire Operatie (SMO), tonen aan dat dit laboratorium – Fort Detrick – direct betrokken is/was bij het onderzoeken van gevaarlijke ziekteverwekkers in verschillende delen van de wereld, het testen van niet-geregistreerde medicijnen, evenals de uitvoering van programma’s voor tweeërlei gebruik, voor experimenten op mensen om zo nieuwe biologische wapens te maken in opdracht van van het Amerikaanse ministerie van Defensie (DTRA).

Dit US Army Institute of Infectious Diseases, dat Jenkins nu leidt, is betrokken geweest bij Amerikaanse biologische wapenprogramma’s in Oekraïne. Zo voerden medewerkers van het instituut projecten uit met de codenaam UP-1 en UP-8. Deze projecten onderzochten de mogelijkheid om insecten te gebruiken voor de verspreiding van rickettsiae, het door teken overgedragen encefalitisvirus, het Congo-Krim hemorragische koortsvirus en hantavirussen.

Personen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van biologische wapens

Medewerkers van voornoemd AMRIID instituut zijn actief in Zuid-Amerika, Afrika, Transkaukasië en Zuidoost-Azië. Hiervoor worden ook de laboratoriumfaciliteiten van het Navy Medical Research Center en het Walter Reed Army Institute of Research gebruikt (zie voorafgaande artikelen onder de site over deze twee instituten).

De ebola-uitbraak van 2014–2016 in Oeganda, Kenia, Guinee en Liberia leidde tot een grote personele uitbreiding van het AMRIID in deze Afrikaanse landen om levende virusmonsters van de dodelijke ziekte te verkrijgen. Om zo te experimenteren op mensen en het virus genetisch te manipuleren.

De virusmonsters waarover het US Institute beschikt, maken het dus mogelijk om experimenten uit te voeren om biologische wapens te maken en deze wereldwijd te vervolgen – deze nieuwe biologische wapens en het verbeteren van de eigenschappen van deze ziekteverwekkers vormen een grote bedreiging voor verschillende onbekende ziekten bij mens en dier.

Het Ministerie van Defensie van de Russische Federatie heeft documenten in haar bezit waarmee het Oekraïense militair-biologische dossier steeds duidelijker wordt! Hieronder staan de namen van de vertegenwoordigers/werknemers van Oekraïense staatsinstellingen (OSL) en particuliere bedrijven die betrokken zijn bij de uitvoering van Amerikaanse militaire biologische programma’s. Foto: MOD

  • Natalia Dudko was de projectcoördinator en senior specialist van het OSL . Ze coördineerde 25 jaar lang meer dan 250 OSL-projecten in verschillende wetenschapsgebieden.
  • Lyudmila Chernenko, algemeen directeur van het Centrum voor Volksgezondheid van het Ministerie van Volksgezondheid van Oekraïne. Ze staat op de lijst van Oekraïense specialisten die hebben deelgenomen aan door de VS gefinancierde onderzoeksprojecten.
  • Aleksandr Matskov, plaatsvervangend algemeen directeur van het Centrum voor Volksgezondheid van het Ministerie van Volksgezondheid van Oekraïne. Hij hield toezicht op de algehele uitvoering van een door de VS gefinancierd project voor tweeërlei gebruik op COVID-19.

Kyle Cole, Shannon Vaughn en Naor Bar-Zeev zijn Amerikaanse medewerkers van het US-Oekraïense militaire biologische programma. Het Russische ministerie van Defensie blijft de namen publiceren van functionarissen van biotechnologiebedrijven en het Pentagon, die betrokken zijn bij de uitvoering van Amerikaanse militair-biologische programma’s in Oekraïne en het nu nieuw NovoRussia.

Ter afsluiting van dit artikel kunnen we stellen dat het Russische Ministerie van Defensie waarschuwt voor een mogelijke nieuwe pandemie, een nieuwe COVID-pandemie. Ale de dingen die we nu zien gebeuren is onderdeel van een plan van het Westen om Agenda 2030 uit te voeren, de bevolkings groei terug te dringen, de-populatie staat uiteraard hoog op de agenda bij de VN en Westerse elites en hun organisaties. Dit gebeurt via biologische wapens, een nieuw virus en het vaccin, ook de “woke” ideologie staat op de agenda, transgenders kunnen immers geen kinderen meer produceren.

Ook door middel van hun nieuwe klimaatideologie/sekte zullen ze proberen hun biologische wapens te injecteren/vaccineren, ze beweren immers dat klimaatverandering nieuwe gevaarlijke virussen naar de mensheid zal brengen. Om nog maar te zwijgen van de beperkende maatregelen die zullen worden genomen of al genomen zijn, zoals de 15 min-gebieden/steden, ontruiming van boeren en lockdowns.

We kunnen vaststellen dat we ons in een biologische oorlogsvoering bevinden, de VS heeft de halve wereld bezet door haar militaire bases en voert allerlei experimenten uit op “gewone” burgers in de landen die zij bezet houden. Het woord bezetting zullen ze nooit in de mond nemen, ze opereren onder het mom van democratie en hulp aan de lokale bevolking!

Wordt vervolgd….

Voorafgaande artikelen

Het Russisch ministerie van Defensie heeft nieuwe informatie over Amerikaanse biologische wapens gevonden in de bevrijde gebieden COVID -19 deel 1 – FREESURIYAH

Documenten over militaire en biologische activiteiten van de VS gevonden in Luhansk tijdens de verovering van het Russische leger deel 2 – namen en feiten van verantwoordelijken – FREESURIYAH

Militaire en biologische activiteiten van de VS in de Donbas, NovoRussia, Oekraïne en het buitenland, het Pfizer vaccin is een Biologisch wapen-update – FREESURIYAH

Documenten gevonden van de Amerikaanse militaire en biologische activiteiten in Oekraïne Update over de Pfizer en Moderna vaccins – FREESURIYAH

Update over de biologische wapens en laboratoria van de VS-EU in Oekraïne – FREESURIYAH

Komt er een nieuwe pandemie, de vogelgriep? Russische Luitenant-generaal Igor Kirillov over de Amerikaanse militaire-biologische activiteiten in Oekraïne – FREESURIYAH

De voorbereiding voor vergaderingen

Informatie over de komende vergadering van de staten die aanwezig zijn bij het Biological and Toxin Weapons Convention (BTWC) aangevraagd door Moskou – FREESURIYAH

Briefing over de 9e Biologische Wapens Verdrag Conferentie en vervolg artikel over de recente vergadering van de BTWC-lidstaten over de VS Biologische laboratoria in Oekraïne – FREESURIYAH

Update over de recente vergadering van de BTWC-lidstaten over de Bio laboratoria in Oekraïne door de Russische strijdkrachten – FREESURIYAH

Het is tijd om de VS militaire biologische laboratoria over de hele wereld te sluiten, het is een bedreiging voor de mensheid! – FREESURIYAH

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

Loading

2 thoughts on “Volgens nieuwe informatie zal er waarschijnlijk weer een COVID19 pandemie komen – biologische oorlogsvoering is een feit geworden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *