Biologische spionage door de regeringen Clinton, Biden en elites zoals de Rockefellers en Soros Rusland MOD bericht over de biologische wapens

In 2023 berichtte het Ministerie van Defensie (MOD) van Rusland met gedetailleerde artikelen (zie onderaan dit artikel), over de Amerikaanse militaire biologische activiteiten in Oekraïne en elders in de wereld, wat een vollediger inzicht opleverde in de militaire biologieprogramma’s die zij overal proberen uit te voeren en een groot risico vormen voor de mensheid is. Foto: Getty Images, MOD, bewerking: Mirjam©Photo

Dit artikel is een vervolg in de reeks over biologische laboratoria en het bewijsmateriaal wat het Russische leger gevonden heeft tijdens de bevrijding van de Donbas, middels de Speciale Militaire Operatie (SMO). (Volgens de Belgen): De Vlaamse nieuwssite De Wereld Morgen, het online medium waar de Nederlandse complotdenker Sonja van den Ende jarenlang bijdrages aan leverde, laat tegenover Knack weten dat ze de samenwerkingen met van den Ende hebben opgezegd. Al haar bijdrages zijn inmiddels van de nieuwssite verdwenen.
Geheime biolabs in Oekraïne? Complotdenkers herkauwen Russische propaganda | KRO-NCRV
Onderaan dit artikel staan alle artikelen die ik over dit onderwerp geschreven heb.

Red: Dit is een vervolgartikel van uw complottheoreticus en Poetin-supporter, zoals de betrouwbare westerse pers mij portretteert. Maar lees dit artikel en voorafgaande artikelen goed en vraag je af waar al die pandemieën klimaatverandering en Mind Control (woke) vandaan komt!

Op basis van de gevonden documenten verkregen tijdens de speciale militaire operatie (SMO) werd de structuur van het systeem dat door de Amerikaanse regering heeft opgezet voor biologisch risicobeheer (biologische wapens en pandemie bestrijding) duidelijk in voorafgaande artikelen. Het wordt gerund door m.n. de overheid van de VS en ook particuliere bedrijven, waaronder de zogenaamde ‘Big Pharma – farmaceutische bedrijven’-, die miljoenen verdienen aan deze “louche” zaakjes en zo een grote bedreiging zijn voor de gehele mensheid.

Via de Amerikaanse regering worden deze militaire biologisch onderzoeken rechtstreeks gefinacierd uit de federale begroting (o.a. belastinggeld van de Amerikaanse burgers). Door speciale subsidies worden ook niet-gouvernementele organisaties (NGO’s) gefinancierd door de leiding van de Democratische Partij, waaronder de investeringsfondsen van de Clintons, Rockefellers, Soros en Biden.

Het begon allemaal met John D. Rockefeller (1839 – 1937) ,een oliemagnaat, een crimineel, een maffia-cowboybaron, Amerika’s eerste miljardair. Amerika besteedt 15% van zijn bbp aan gezondheidszorg, wat eigenlijk ‘ziekenzorg’ zou moeten worden genoemd. Het is niet gericht op genezing, maar alleen op symptomen, waardoor terugkerende klanten ontstaan. Waarom zouden er echte genezingen bestaan? Dit is een systeem dat is opgericht door oligarchen en plutocraten, niet door artsen. Foto: Getty Images

De belangrijkste farmaceutische particuliere (Big Pharma) bedrijven, die werken voor de Amerikaanse militaire dienst zijn Metabiota, Black & Veatch en CH2M HILL, de laatste is belast met de bouw van biologische gebaseerde faciliteiten zoals laboratoria, zij leveren apparatuur voor deze biologische laboratoria van het Pentagon over de hele wereld.

De belangrijkste activiteiten van deze bovengenoemde bedrijven zijn het bestuderen van ziekteverwekkers van bijzonder gevaarlijke infecties in alle regio’s van de wereld die van strategisch-militaristische belang zijn voor de VS (en Europa), het beheersen van de biologische situatie en het bereiken van superioriteit op het gebied van bioproductie. Eén van de belangrijkste taken is de zogenaamde “biologische spionage”: het analyseren van de epidemiologische situatie langs de grenzen van de geopolitieke tegenstanders.

Amerikaanse militaire dienst en leger hebben de taak om de biologische situatie in het Midden-Oosten, Centraal-Azië en gebieden die grenzen aan China, Turkije, Pakistan en Saoedi-Arabië, te monitoren.

Tegen de tijd dat de speciale militaire operatie (SMO) van start ging, voerde het Pentagon al gevaarlijke projecten genaamd UP- en TAP-projecten uit in Oekraïne, gericht op het bestuderen van ziekteverwekkers van bijzonder gevaarlijke en economisch belangrijke ziekten die het land en Rusland plat zouden kunnen leggen (tularemie, miltvuur, hantavirusinfecties). Zoals voorheen vermeld werden er experimenten op de burgers en later op de soldaten van toen Oekraïne (nu Donbas) uitgvoerd.

In 2023 promootten EU-landen actief een initiatief om een netwerk van “centra van excellence” op te zetten, zogenaamd voor Nucleair Biologische en Chemische Bedreigingen (NBC). Deze centra zijn niets minder dan biologische laboratoria op het grondgebied van de voormalige Sovjet-Unie. De potentiële partners wordt sterk aangeraden “dit initiatief niet bekend te maken” vanwege de extreme gevoeligheid voor Rusland. Tegelijkertijd wordt benadrukt dat veel Centraal-Aziatische landen al profiteren van deze samenwerking. M.a.w. Europa gaat nu hetzelfde doen als haar grote voorbeeld voor de zogenaamde “vrije wereld” Amerika!

De verdeling van fondsen aan deze landen, op het grondgebied (zoals Georgië) van de post-Sovjet-Unie gaat via (onder meer) een systeem van subsidies (EU subsidies) via de Oekraïense en Internationale Wetenschaps- en Technologiecentra.

Zoals beschreven in recente artikelen testen en onderzoeken de VS (in samenwerking naar het schijnt nu met de EU) een groot aantal overdraagbare ziekten in deze laboratoria over de hele wereld. Met gevaarlijke consequenties, zoals we weten van de COVID-19 pandemie!

Om de politieke schade van de Russische onthullingen te verzachten, probeert de Amerikaanse regering druk uit te oefenen op haar bondgenoten (EU) en landen die zij voor kort ontwikkelingslanden noemden (Afrika etc). Dit is met name te danken aan de resultaten van de behandeling van de kwestie van de Amerikaanse biologisch-militaire activiteiten in Oekraïne in de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties en de uitkomst van de stemming in de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens om Rusland te herverkiezen in het bestuur van die organisatie.

Rusland heeft herhaardelijk gewaarschuwd dat het werk van Amerikaanse militaire biologen gericht is op het vormen van “kunstmatig beheerde epidemieën” en dat er totaal geen toezicht op wordt gehouden in het kader van Internationale Organisaties zoals de VN voor onderzoek naar het gebruik van biologische wapens in de wereld.

Deze situatie toont duidelijk aan dat de Amerikaanse regering de internationale biologische veiligheidsnormen negeert. Dergelijk werk heeft het potentieel om een wereldwijde epidemische noodsituatie te veroorzaken, aangezien een aanzienlijk deel van de bevolking vatbaar is geworden voor pokken en andere pokkenvirussen als gevolg van het verlies van de immuniteit van de bevolking. De apenpokken pandemie en de toename van de incidentie van het koepokkenvirus wereldwijd in de afgelopen tien jaar zijn duidelijke voorbeelden. Foto: Adobe Stock

Een ander recent voorbeeld zijn de gain-of-function-onderzoeken die zijn uitgevoerd aan de Universiteit van Boston, waar gerichte modificatie van de COVID-pathogeen resulteerde in 80% dodelijkheid, wat atypische neurologische symptomen en ernstige longlaesies veroorzaakte bij proefdieren.

De risico’s van dergelijk onderzoeken worden aanzienlijk vergroot door het gebruik van kunstmatige intelligentie (KI) en andere computer technologieën. Dit werd duidelijk aangetoond door een Amerikaans bedrijf dat een op kunstmatige intelligentie gebaseerde generator van therapeutische verbindingen gebruikte om potentiële chemische wapens te creëren.

Onder degenen die betrokken zijn bij de biologisch-militaire laboratoria en zo direct verantwoordelijk zijn voor de verspreiding van de COVID-19-pandemie en degene die financieel hebben geprofiteerd van de biologische wapens genaamd de vaccins zijn als volgt.

Voormalig CIA-directeur Gina Haspel (zij was het voorbeeld voor de serie Homeland) , Alex Azar van het ministerie van Volksgezondheid en Human Services en natuurlijk Anthony Fauci, adviseur van het Witte Huis, die opzettelijk onderzoeken naar de oorzaken van de COVID-19-pandemie hebben belemmerd en de publieke opinie hebben gemanipuleerd.

Voor de vaccins, of liever gezegd de soms dodelijke biologische wapens zijn de topfunctionarissen van de farmaceutische bedrijven Pfizer en Moderna, Albert Bourla en Stephane Bancel, die superwinsten maakten door de verkoop van medicijnen die gevaarlijk zijn voor de menselijke gezondheid en waar we nu een “pandemie van vaccinatie doden” dagelijks in de media kunnen zien, onder het mom van “plotseling overleden en hartfalen”.

De SMS en WhatsApps van de CEO van Pfizer met het hoofd van de Europese Commissie Ursula von der Leyen leiden tot een nieuwe NYT-rechtszaak in wat wordt genaamd de “pfizergate”. https://www.fiercepharma.com/pharma/new-york-times-sues-ec-over-failure-reveal-text-messages-pfizer-ceo-bourla

Wordt vervolgd…

Voorafgaande artikelen

Het Russisch ministerie van Defensie heeft nieuwe informatie over Amerikaanse biologische wapens gevonden in de bevrijde gebieden COVID -19 deel 1 – FREESURIYAH

Documenten over militaire en biologische activiteiten van de VS gevonden in Luhansk tijdens de verovering van het Russische leger deel 2 – namen en feiten van verantwoordelijken – FREESURIYAH

Militaire en biologische activiteiten van de VS in de Donbas, NovoRussia, Oekraïne en het buitenland, het Pfizer vaccin is een Biologisch wapen-update – FREESURIYAH

Documenten gevonden van de Amerikaanse militaire en biologische activiteiten in Oekraïne Update over de Pfizer en Moderna vaccins – FREESURIYAH

Update over de biologische wapens en laboratoria van de VS-EU in Oekraïne – FREESURIYAH

Komt er een nieuwe pandemie, de vogelgriep? Russische Luitenant-generaal Igor Kirillov over de Amerikaanse militaire-biologische activiteiten in Oekraïne – FREESURIYAH

De voorbereiding voor vergaderingen

Informatie over de komende vergadering van de staten die aanwezig zijn bij het Biological and Toxin Weapons Convention (BTWC) aangevraagd door Moskou – FREESURIYAH

Briefing over de 9e Biologische Wapens Verdrag Conferentie en vervolg artikel over de recente vergadering van de BTWC-lidstaten over de VS Biologische laboratoria in Oekraïne – FREESURIYAH

Update over de recente vergadering van de BTWC-lidstaten over de Bio laboratoria in Oekraïne door de Russische strijdkrachten – FREESURIYAH

Het is tijd om de VS militaire biologische laboratoria over de hele wereld te sluiten, het is een bedreiging voor de mensheid! – FREESURIYAH

Volgens nieuwe informatie zal er waarschijnlijk weer een COVID19 pandemie komen – biologische oorlogsvoering is een feit geworden – FREESURIYAH

De VS zijn het grootste gevaar voor de wereldgezondheid – gecreëerde pandemieën – FREESURIYAH

Amerikaanse militair-biologische activiteiten in Afrika en het Midden- Oosten – het testen van biologische wapens – FREESURIYAH

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

*PayPal donaties zijn niet meer mogelijk, PayPal heeft de rekening van deze website gesloten, als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

Loading

3 thoughts on “Biologische spionage door de regeringen Clinton, Biden en elites zoals de Rockefellers en Soros Rusland MOD bericht over de biologische wapens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *