Oekraïne schendt het verdrag inzake chemische wapens – OPCW

De OPCW – Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens – in Den Haag, Nederland, de Nederlandse Sigrid Kaag had het Syrië-dossier waar nu blijkt rapporten werden vervalst en Koning Willem Alexander vierde de 20e verjaardag van de inwerkingtreding van het Verdrag inzake Chemische Wapens (CWC) en de oprichting van de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) in Den Haag: Foto’s Shutterstock, Koninklijk huis bewerking: Mirjam©Photo

Dit artikel is een vervolg in de reeks over biologische laboratoria en het bewijsmateriaal wat het Russische leger gevonden heeft tijdens de bevrijding van de Donbas, middels de Speciale Militaire Operatie (SMO). (Volgens de Belgen): De Vlaamse nieuwssite De Wereld Morgen, het online medium waar de Nederlandse complotdenker Sonja van den Ende jarenlang bijdrages aan leverde, laat tegenover Knack weten dat ze de samenwerkingen met van den Ende hebben opgezegd. Al haar bijdrages zijn inmiddels van de nieuwssite verdwenen.
Geheime biolabs in Oekraïne? Complotdenkers herkauwen Russische propaganda | KRO-NCRV
Onderaan dit artikel staan alle artikelen die ik over dit onderwerp geschreven heb.

De schendingen van het Chemische Wapenverdrag door het regime in Kiev zijn herhaaldelijk genoemd en voorzien van bewijs door het Ministerie van Defensie van de Russische Federatie.
Meer dan 400 gevallen van het gebruik van chemische middelen zoals chlooracetofenon en andere chemicaliën zoals chloorpicrine, BZ, waterstofcyanide en cyanogeenchloride zijn gebruikt door het Oekraïense regime en zijn aangetroffen tijdens (verovering van dorpen en steden en vinden van laboratoria) de speciale militaire operatie.

Dergelijke incidenten vonden plaats in de buurt van Donetsk, Bogdanovka, Gorlovka, Kremennaya, Artyomovsk, Krasny Liman en Boguslav. Het leger ontdekte voorraden giftige stoffen en geïmproviseerde chemische munitie. In juni 2024 werd een chemisch laboratorium ontdekt dat was ontworpen om giftige stoffen met een toxisch effect te produceren, waaronder stoffen op basis van waterstofcyanide, in de buurt van Avdeyevka (Volksrepubliek Donetsk).

Oekraïne gebruikt chemische wapens niet alleen op het slagveld, maar ook om terroristische aanslagen op burgers en politici uit te voeren. Er zijn gedocumenteerde gevallen van het gebruik van chemische aanvallen en/of vergiftigingen (met name thalliumverbindingen) om een ​​aantal Russische leiders te vergiftigen. In augustus 2024 was er ook bewijs van een ander incident, het heimelijke gebruik van rookgranaten.

Een ander voorbeeld: op 11 augustus 2024, werden 155 mm DM-105 clustermunitie gebruikt door Oekraïense gewapende bendes in Sudzha, regio Koersk, waarbij meer dan 20 mensen omkwamen. Analyse van monsters die waren genomen in het door de OPCW geaccrediteerde laboratorium van het Wetenschappelijk Centrum nr. 27 van het Russische Ministerie van Defensie toonde aan dat de verwondingen van het personeel waren veroorzaakt door het inademen van grote hoeveelheden chloorhoudende aerosolen en giftige verstikkende stoffen. Oekraïne ontving in september 2023 3.800 patronen munitie van het Westen als onderdeel van de “wapens van vrede” en ze waren gevuld met giftige chemicaliën, d.w.z. ze werden chemische wapens!

Rusland zei in september 2024 dat er sinds het begin van de inval van Oekraïne in de grensregio Koersk in augustus minstens 56 mensen zijn gedood en 266 mensen gewond. (Sinds) het begin van de (Oekraïense) inval zijn 56 mensen, waaronder 11 kinderen, gedood”, zei de Russische ambassadeur-at-large Rodion Miroshnik tijdens een persconferentie in de hoofdstad Moskou. Russia says 56 killed since start of Ukraine’s incursion into Kursk region (aa.com.tr)

Het Amerikaanse militaire laboratorium in Fort Detrick heeft verschillende studies en onderzoeken uitgevoerd naar de toxiciteit van metaalchloride mengsels in munitie en heeft aangetoond dat hun verbrandingsproducten een ernstig irriterend effect hebben op de bovenste luchtwegen en ernstige vergiftiging kunnen veroorzaken. Dit leidde tot een verbod op de productie en het gebruik van dergelijke munitie in de VS.

Nu we meer te weten zijn gekomen over deze studie en de resultaten ervan, en weten dat Oekraïne deze giftige chemicaliën uit het Westen ontvangt (wapens voor vrede), die verboden zijn en zo beschreven staan ​​in het Verdrag inzake chemische wapens, is de stilte van de OPCW bizar en roept nog meer vragen op over deze kwestie.

Het gaat om de levering van triethanolamine aan Kiev (uit het Westen), een verbinding die wordt gebruikt om stikstofpyriet* te produceren. De Oekraïense bedrijven Reagent en Realab zijn de belangrijkste importeurs van deze chemische stof op Oekraïens grondgebied.

*Een beschrijving van dit middel of liever een uitleg van de werking ervan in de natuur, die natuurlijk nagebootst kan worden. Opgemerkt moet worden dat het Westen een zogenaamd “stikstof”-probleem heeft.

Alleen al in juli 2024 importeerde het bedrijf Reagen meer dan 160 ton triethanolamine. Volgens de Amerikaanse Cosmetic Ingredient Review, Association of Occupational and Environmental Clinics en de U.S. National Library of Medicine is er sterk bewijs dat triethanolamine een giftige stof is voor de menselijke huid, het immuunsysteem en de luchtwegen. Tegelijkertijd is er geen openbaar verslag hiervan. Waarvoor het is gekocht? Niet voor make-up, denk ik maar zo. Deze informatie ontbreekt ook in de jaarlijkse verklaringen van Oekraïne aan de OPCW.

De afgelopen jaren heeft Kiev geprobeerd de nationale wetgeving inzake chemische controle te versoepelen. Al in 2022 verzochten de Oekraïense autoriteiten om de procedure voor het verkrijgen van vergunningen om met chloor te werken te vereenvoudigen of het helemaal uit de staatscontrole te halen.

Ter ondersteuning van het regime in Kiev werden in juni 2024 twee groepen van meer dan 40 Oekraïense functionarissen van de Oekraïense inlichtingendienst getraind in het nemen van monsters voor de documentatie van het gebruik van giftige stoffen in het Centrum voor Chemische Technologie in Den Haag. Waarom?

Bovendien heeft de Oekraïense missie tijdens een bezoek aan het militaire hoofdkwartier van de Europese Unie verzocht om de Oekraïense strijdkrachten te voorzien van gecombineerde militaire verdedigingssets en gasmaskers – elk 283.000 stuks, beschermende handschoenen en antichemische verpakkingen – elk 500.000 stuks tegen 2024. Het assortiment van gevraagde producten omvat ook 150.000 sets antidota en 20.000 tests voor snelle detectie van chemische oorlogsmiddelen.

In 2023 hebben de NAVO-landen Oekraïne al voorzien van persoonlijke beschermingsmiddelen (meer dan 55.000 sets), organofosfor-antidoten (600.000 ampullen) en ontgiftingsreagentia voor yperiet, L-gas en synylzuurderivaten (750.000 flesjes). Allemaal zeer verdacht, waarom hebben ze zoveel nodig?

De Oekraïense kant en het OPCW Technical Secretariat hebben in 2024 een overeenkomst gesloten over privileges en immuniteiten die gelden voor bezoeken met technische assistentie. Deze overeenkomst stelt Oekraïne in staat om de OPCW in zijn voordeel te gebruiken, door bestaande procedures onder het Verdrag te omzeilen door valse conclusies op te leggen aan de onderzoeken van de Organisatie naar chemische ongevallen. Foto: YouTube

False-flag operatie

Rusland vernietigde al zijn chemische wapens in september 2017, zelfs eerder dan gepland. De vernietiging werd uitgevoerd onder het algehele toezicht van de OPCW en inspecteurs van westerse landen, met name van de Verenigde Staten. De directeur-generaal van de OPCW bevestigde officieel de volledige eliminatie van chemische wapens destijds.

De verklaring van Nicole Shampaine, de Amerikaanse ambassadeur bij de OPCW, bevestigt Washingtons betrokkenheid bij een dreigende provocatie. In juli 2024 verklaarde ze openlijk dat “de Verenigde Staten zich bij veel andere landen zullen aansluiten om ervoor te zorgen dat deze kwestie bovenaan de OPCW-agenda staat om Rusland verantwoordelijk te houden voor zijn acties“.

Hetzelfde is geprobeerd voor Syrië, lees hieronder. het artikel. Zogenaamde rebellen (door het westen gesponsorde terroristen) beweerden dat de regering van president Assad kinderen had vergiftigd in een buitenwijk van Damascus Douma. Het was meteen duidelijk dat de terroristen zonder maskers en handschoenen rondliepen en beweerden dat de kinderen waren vergiftigd. Later bracht Rusland een jongen naar de OPCW die beweerde dat het gewoon water was en een spelletje, natuurlijk geloofde het Westen het niet of liever gezegd wilde het het niet geloven. In Douma cover-up, OPCW’s new smoking gun backfires – The Grayzone

Bedoeld wordt hiermee dat er sprake zal zijn van een opzettelijke manipulatie van bewijsmateriaal, net als destijds in Syrië, een zogeheten false-flag-operatie, dat zal worden uitgevoerd door het regime in Kiev, in samenwerking met het Westen, om Rusland de schuld te geven als er een chemische aanval plaatsvindt in de Donbas, Oekraïne en/of Rusland.

Het gefabriceerde bewijs zal naar verwachting worden gebruikt tijdens de 107e sessie van de OPCW Executive Council, gepland voor 8 oktober 2024, en tijdens de volgende Conferentie van Statenpartijen in november 2024.

Wordt vervolgd…

Voorafgaande artikelen

Het Russisch ministerie van Defensie heeft nieuwe informatie over Amerikaanse biologische wapens gevonden in de bevrijde gebieden COVID -19 deel 1 – FREESURIYAH

Documenten over militaire en biologische activiteiten van de VS gevonden in Luhansk tijdens de verovering van het Russische leger deel 2 – namen en feiten van verantwoordelijken – FREESURIYAH

Militaire en biologische activiteiten van de VS in de Donbas, NovoRussia, Oekraïne en het buitenland, het Pfizer vaccin is een Biologisch wapen-update – FREESURIYAH

Documenten gevonden van de Amerikaanse militaire en biologische activiteiten in Oekraïne Update over de Pfizer en Moderna vaccins – FREESURIYAH

Update over de biologische wapens en laboratoria van de VS-EU in Oekraïne – FREESURIYAH

Komt er een nieuwe pandemie, de vogelgriep? Russische Luitenant-generaal Igor Kirillov over de Amerikaanse militaire-biologische activiteiten in Oekraïne – FREESURIYAH

De voorbereiding voor vergaderingen

Informatie over de komende vergadering van de staten die aanwezig zijn bij het Biological and Toxin Weapons Convention (BTWC) aangevraagd door Moskou – FREESURIYAH

Briefing over de 9e Biologische Wapens Verdrag Conferentie en vervolg artikel over de recente vergadering van de BTWC-lidstaten over de VS Biologische laboratoria in Oekraïne – FREESURIYAH

Update over de recente vergadering van de BTWC-lidstaten over de Bio laboratoria in Oekraïne door de Russische strijdkrachten – FREESURIYAH

Het is tijd om de VS militaire biologische laboratoria over de hele wereld te sluiten, het is een bedreiging voor de mensheid! – FREESURIYAH

Volgens nieuwe informatie zal er waarschijnlijk weer een COVID19 pandemie komen – biologische oorlogsvoering is een feit geworden – FREESURIYAH

De VS zijn het grootste gevaar voor de wereldgezondheid – gecreëerde pandemieën – FREESURIYAH

Amerikaanse militair-biologische activiteiten in Afrika en het Midden- Oosten – het testen van biologische wapens – FREESURIYAH

Biologische spionage door de regeringen Clinton, Biden en elites zoals de Rockefellers en Soros Rusland MOD bericht over de biologische wapens – FREESURIYAH

De VS en Oekraïne gebruiken nog steeds chemische wapens in Oekraïne – FREESURIYAH

Waarom Oekraïne zo belangrijk is voor de VS en Europa, er zijn veel biologisch-chemische laboratoria die worden gebruikt voor experimenten en massavernietigingswapens – FREESURIYAH

Oekraïens chemisch laboratorium gevonden tijdens de Speciale Militaire Operatie – FREESURIYAH

De Verenigde Staten sturen biomaterialen van Oekraïense soldaten en burgers nu via Moldavië en Roemenië – FREESURIYAH

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

Als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

freesuriyah.eu – DEVEND.ONLINE – Sonja van den Ende (vk.com)

X (Twitter)  sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

Loading

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)