De Verenigde Staten sturen biomaterialen van Oekraïense soldaten en burgers nu via Moldavië en Roemenië

Bewijs van het verzenden van biomaterialen was al onthuld door het Russische Ministerie van Defensie (MOD) in voorafgaande artikelen. De VS en haar bondgenoten slaagden erin om minstens 16.000 biologische monsters uit Oekraïne te exporteren, zelfs voordat de speciale militaire operatie begon. Foto’s: Lieberman Institute, Getty Images, Adobe Stock, bewerking: Mirjam©Photo

Dit artikel is een vervolg in de reeks over biologische laboratoria en het bewijsmateriaal wat het Russische leger gevonden heeft tijdens de bevrijding van de Donbas, middels de Speciale Militaire Operatie (SMO). (Volgens de Belgen): De Vlaamse nieuwssite De Wereld Morgen, het online medium waar de Nederlandse complotdenker Sonja van den Ende jarenlang bijdrages aan leverde, laat tegenover Knack weten dat ze de samenwerkingen met van den Ende hebben opgezegd. Al haar bijdrages zijn inmiddels van de nieuwssite verdwenen.
Geheime biolabs in Oekraïne? Complotdenkers herkauwen Russische propaganda | KRO-NCRV
Onderaan dit artikel staan alle artikelen die ik over dit onderwerp geschreven heb.

Alleen al in het kader van het UP-8-project (lees voorafgaande artikelen onderaan daarin wordt beschreven wat het UP-8 project is) zijn bloedmonsters afgenomen van 4.000 Oekraïense soldaten. De monsters werden geëxporteerd om onderzoek te doen, het waren deels zeer gevaarlijke pahtogenen.

Een pathogeen kan ook worden aangeduid als een infectieuze agent, of gewoon een kiem. De term pathogeen werd in de jaren 1880 gebruikt. Meestal wordt de term pathogeen gebruikt om een ​​infectieuze micro-organisme of agent te beschrijven, zoals een virus, bacterie, protozoa, prion, viroïde of schimmel.

Het biologische materiaal werd rechtstreeks getransporteerd naar de VS of laboratoria in de EU. Monsters van menselijk bloed en weefsel werden van het Centrum voor Volksgezondheid van Oekraïne naar westerse onderzoekslaboratoria van het Pentagon gestuurd. Daar worden ze gebruikt in onderzoek naar biologische oorlogsvoering, waaronder het selecteren van biologische agentia die het gevaarlijkst zijn voor de bevolking van een bepaalde regio. Etnisch selecteren, een vreemde gedacht na tachtig jaar, maar denk maar aan Operation Paperclip die het alles mogelijk maakte.

Recente onderzoeken onthullen dat de VS tests en onderzoeken uitvoert (in samenwerking met de EU, zo lijkt het nu) naar een groot aantal besmettelijke ziekten in deze laboratoria die ze over de hele wereld hebben gecreëerd. Met gevaarlijke gevolgen, zoals we weten van de COVID-19-pandemie! Om de politieke schade voor de VS van de Russische onthullingen te beperken, probeert de Amerikaanse regering druk uit te oefenen op haar bondgenoten (EU) en in landen die ze ontwikkelingslanden noemt (Afrika) onlangs. Nu bekend is geworden dat deze biologische laboratoria in de Donbass bestaan, wijken de VS voorlopig uit naar Afrika, dat wil zeggen naar landen die ze nog steeds domineren samen met haar EU-partners.”

Volgens de laatste informatie van het MOD zijn de Verenigde Staten Moldavië en Roemenië actief gaan betrekken bij logistieke systemen voor biomateriaal met behulp van hun eigen gecontroleerde organisaties.

De VS doet onderzoek om bio-agentia te ontwikkelen die selectief gevaarlijk zijn voor verschillende etnische groepen. Onlangs is door gevonden documenten en informatie duidelijk geworden dat de VS Moldavië en Roemenië actief betrekken bij logistieke systemen voor deze biomaterialen. Moldavië en Roemenië zijn logistieke punten van de NAVO, met name Roemenië, dat een grote Amerikaanse basis heeft en de grootste NAVO-basis in Oost-Europa is. Foto: MOD

Verschillende bedrijven zoals Q2 Solution, een dochteronderneming van een van de grootste leveranciers van het Pentagon, zijn betrokken bij het logistieke proces. Het MOD heeft bewijs dat het bedrijf contracten heeft ter waarde van meer dan $ 22 miljoen met deze bedrijven.

Ook het bedrijf Gamma Logistics en Aerotranscargo, die worden gecontroleerd door de president van Moldavië, Maia Sandu hebben dergelijke contracten. Herinneren we ons nog? De poging van de VS en haar bondgenoten om een ​​revolutie in Moldavië uit te lokken? De president Maia Sandu is pro-westers, pro-NAVO en pro-Oekraïne ( beter gezegd ze wordt betaald door de VS). De laatste jaren heeft Moldavië, een arm land met 2,6 miljoen inwoners, een pro-westerse draai gemaakt en in juni 2022, drie maanden na de start van de Speciale Militaire Operatie (SMO) die door Rusland in de Donbass werd gelanceerd om de bevolking te redden van meedogenloze criminele bendes die door het Kiev-regime werden gestuurd en die, zoals we nu weten, gemilitariseerd en gefinancierd werden door westerse staten, werd Moldavië kandidaat-lid voor de Europese Unie, samen met Georgië en natuurlijk Oekraïne!

Uit nieuwe informatie blijkt dat er tussen augustus 2022 en mei 2024 officieel meer dan tweeduizend monsters van biomateriaal via Moldavië zijn vervoerd. Deze zendingen via Moldavië en Roemenië (NAVO-hoofdkwartieren) kunnen daarom worden gezien als het begin van een grootschalig programma om de logistieke ketens te veranderen die betrokken zijn bij de massale export van biologisch materiaal naar de VS met medewerking van haar NATO bondgenoten.

Werknemers die voor Oekraïense en Amerikaanse bedrijven werken en direct betrokken zijn bij de export van biomaterialen, zijn geïdentificeerd. Onder hen bevinden zich Andrei Gorkavchuk en Svetlana Stefanenko, directeuren van het kantoor in Kiev van BioPartners, dat de VS van biologisch materiaal van Oekraïense burgers heeft voorzien.

Marianna Gredil en Lyudmila Gorodnyaya, werknemers van de Amerikaanse vestiging van hetzelfde bedrijf, zijn gespecialiseerd in het verlenen van juridische ondersteuning voor de export van deze biomaterialen om de wet te omzeilen. Ze werken samen met Amerikaanse organisaties en Big Pharma-bedrijven die proeven met experimentele medicijnen uitvoeren op onwetende Oekraïense burgers. Kakhaber Zaalishvili houdt toezicht op het verzamelen van materiaal en is betrokken bij het organiseren van klinische proeven in Oekraïne.

Dankzij de acties van deze functionarissen kon het Amerikaanse ministerie van Defensie Moldavië gebruiken als doorvoerpunt voor de export van biologisch materiaal van Oekraïense burgers. Amerikaanse farmaceutische bedrijven die deze illegale medische en klinische proeven uitvoerden, maken deel uit van het Pentagon.

Oekraïense collaborateurs van de VS, die in principe hun eigen bevolking gebruiken om experimentele medicijnen te gebruiken, maar erger nog, de monsters naar de VS sturen, zodat de VS biologische wapens kunnen maken gericht op etnische basis, d.w.z. deze biologische wapens zijn speciaal uitgerust om Russische en Slavische bevolkingsgroepen aan te vallen! Foto: MOD

Chemische aanvallen en verboden stoffen

In eerdere artikelen werd al gesteld dat Oekraïne en haar NAVO-bondgenoten ook in de Donbass verschillende gevaarlijke chemische wapens inzetten. Rusland heeft dit onderwerp al vaker aangekaart bij de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) gevestigd in Den Haag, Nederland. Maar die weigert elk onderzoek. Hetzelfde scenario als bij de zogenaamde chemische aanvallen in Syrië (de Syrië oorlog). Wat later naar voren kwam uit ooggetuigen (Syriërs) en na de verovering van het Syrische leger in samenwerking met het Russische leger, was het in veel gevallen nep of was het een aanval van de zogenaamde rebellen (lees terroristen) die het Westen steunde en zelfs gevormd had in Kamp Bucca in Irak. Dezelfde terroristen die na de val van Aleppo massaal naar Duitsland en Nederland vertrokken en nu allerlei mesaanvallen uitvoeren, zoals onlangs in Solingen.

Ook zogenaamde gerenommeerde instituten in Amerika (en ook Europa nemen ze alles over) proberen het westerse publiek te laten geloven dat niet Oekraïne maar Rusland chemische en biologische wapens gebruikt, na een aantal gepubliceerde artikelen op deze en andere sites komen ze met artikelen die precies het tegendeel moeten bewijzen, er is een grote uitzondering en het is slechte propaganda te noemen, daardoor zijn ze totaal onbetrouwbaar en de meeste claims over het gebruik door Rusland kan dan ook worden afgedaan als propaganda. Omdat de VS niet aanwezig waren of zijn in de door Rusland veroverde gebieden in de Donbass (nieuwe Russische gebieden), hun Oekraïense collaborateurs trokken zich terug na de verovering van het Russische leger tijdens de Speciale Militaire Operatie (SMO) en hebben veel bewijsmateriaal achtergelaten, dat is gevonden door het Russische leger.

De gevonden beschikbare informatie over Oekraïne dat chemische middelen en beschermende uitrusting importeert, sluit niet uit dat Kiev verdere provocaties met giftige chemicaliën voorbereidt. Zo werd op 13 juli 2024 j.l., informatie ontvangen over het 3e Luchtlandingsbataljon van Oekraïne dat chemische munitie ontving en wil gebruiken. De munitie komt uit het Westen!

Tijdens gevechten en activiteiten van het Russische leger in augustus 2024 werden in munitie gebruiksklare middelen aangetroffen die een mengsel op basis van thalliumnitraat bevatten. Thalliumverbindingen zijn krachtige giftige stoffen. Ze tasten het centrale en perifere zenuwstelsel en het maag-darmkanaal aan. Hun gebruik voor sabotage en criminele doeleinden door de Oekraïense strijdkrachten (met hulp van de NAVO) is goed gedocumenteerd en werd door het Russische leger aangetroffen. Het document vond ook mengsels van irriterende stoffen die als verboden worden beschouwd en gedocumenteerd in Bijlage 3 van de OPCW.

Informatie bevestigt dat Oekraïense troepen worden getraind om chemische munitie te gebruiken met westerse artilleriesystemen. Het Russische leger heeft documenten in beslag genomen die zijn gevonden in verlaten Oekraïense posities die dit bevestigen: een handleiding voor het omgaan met chemische artilleriemunitie.

Rusland is van mening dat de internationale gemeenschap aandacht moet besteden aan deze provocaties en dat de relevante organisatie, de OPCW, dringend stappen moet ondernemen om te verifiëren of Oekraïne zich aan de bepalingen van het verdrag houdt. Die, gezien de omstandigheden waarin het Westen zich bevindt, een utopie is, want natuurlijk gelooft het Westen dat ze in oorlog zijn met Rusland en in oorlog is volgens hen alles toegestaan, chemische, biologische wapens, F16’s die Moskou willen aanvallen en zelfs kernwapens zijn onderdeel van gesprek. Dit tachtig jaar na de laatste oorlog, waarin ze zeiden: “nooit meer”. Loze woorden van geradicaliseerde politici in het Westen!

Wordt vervolgd…

Voorafgaande artikelen

Het Russisch ministerie van Defensie heeft nieuwe informatie over Amerikaanse biologische wapens gevonden in de bevrijde gebieden COVID -19 deel 1 – FREESURIYAH

Documenten over militaire en biologische activiteiten van de VS gevonden in Luhansk tijdens de verovering van het Russische leger deel 2 – namen en feiten van verantwoordelijken – FREESURIYAH

Militaire en biologische activiteiten van de VS in de Donbas, NovoRussia, Oekraïne en het buitenland, het Pfizer vaccin is een Biologisch wapen-update – FREESURIYAH

Documenten gevonden van de Amerikaanse militaire en biologische activiteiten in Oekraïne Update over de Pfizer en Moderna vaccins – FREESURIYAH

Update over de biologische wapens en laboratoria van de VS-EU in Oekraïne – FREESURIYAH

Komt er een nieuwe pandemie, de vogelgriep? Russische Luitenant-generaal Igor Kirillov over de Amerikaanse militaire-biologische activiteiten in Oekraïne – FREESURIYAH

De voorbereiding voor vergaderingen

Informatie over de komende vergadering van de staten die aanwezig zijn bij het Biological and Toxin Weapons Convention (BTWC) aangevraagd door Moskou – FREESURIYAH

Briefing over de 9e Biologische Wapens Verdrag Conferentie en vervolg artikel over de recente vergadering van de BTWC-lidstaten over de VS Biologische laboratoria in Oekraïne – FREESURIYAH

Update over de recente vergadering van de BTWC-lidstaten over de Bio laboratoria in Oekraïne door de Russische strijdkrachten – FREESURIYAH

Het is tijd om de VS militaire biologische laboratoria over de hele wereld te sluiten, het is een bedreiging voor de mensheid! – FREESURIYAH

Volgens nieuwe informatie zal er waarschijnlijk weer een COVID19 pandemie komen – biologische oorlogsvoering is een feit geworden – FREESURIYAH

De VS zijn het grootste gevaar voor de wereldgezondheid – gecreëerde pandemieën – FREESURIYAH

Amerikaanse militair-biologische activiteiten in Afrika en het Midden- Oosten – het testen van biologische wapens – FREESURIYAH

Biologische spionage door de regeringen Clinton, Biden en elites zoals de Rockefellers en Soros Rusland MOD bericht over de biologische wapens – FREESURIYAH

De VS en Oekraïne gebruiken nog steeds chemische wapens in Oekraïne – FREESURIYAH

Waarom Oekraïne zo belangrijk is voor de VS en Europa, er zijn veel biologisch-chemische laboratoria die worden gebruikt voor experimenten en massavernietigingswapens – FREESURIYAH

Oekraïens chemisch laboratorium gevonden tijdens de Speciale Militaire Operatie – FREESURIYAH

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

Als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

freesuriyah.eu – DEVEND.ONLINE – Sonja van den Ende (vk.com)

X (Twitter)  sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

Loading

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)